Reštaurácia, ktorá boduje zvrátenými jedlami. Ochutnajte chrumkavé prekvapenie

0

 

Ak niekedy pôjdete do Dánska, určite sa nezabudnite zastaviť v reštaurácii Bror. Budete môcť ochutnať napríklad fritovaný býčí…veď viete, čo. Penis.

Toto jedlo jeho stvoritelia nazvali „Crispy Dicks“, čo v doslovnom preklade znamená „chrumkavé čuráky“, slušne povedané penisy. Ak nebudete mať cestu do dánskej Kodane, Sam Nutter and Victor Wagman, šéfkuchári a vlastníci reštaurácie zverejnili tento delikátny recept.

Obaja sú skúsení kuchári a v minulosti pracovali v michelinovských reštauráciach. Napríklad títo odborníci v poslednom videu ukazujú aj to, ako premeniť ovčí mozoček na delikatesu. Pre niekoho hnus, pre niekoho vynikajúca pochúťka. Aj toto je cesta, ako prilákať do reštaurácie gurmánov.

Príprava Crispy Dicks nevyžaduje tak veľa

Jeden by neuhádol, čo bude hlavná ingrediencia. Správne, býčí penis, čo je v dnešnej dobe dostupná a v mnohých reštauráciach i žiadaná vec. Určite poznáte napríklad „býčie gule”, ktoré sa jedia bežne. Podľa receptu je však najlepším práve penis zo zlého býka.

Popisok hovorí za všetko Zdroj: madfeed.co

Popisok hovorí za všetko Zdroj: madfeed.co

1. Jednoducho naložte penis do päťpercentného soľného roztoku a nechajte cez noc odležať.

2. Ďalší deň mäso rozvarte do mäkka a následne po varení odstráňte všetky zbytočnosti ako napríklad membrány.

3. Mäso rozpracujte až pokým neostane čistý penis.

4. Následne ho zabaľte do potravinovej fólie, nechajte schladiť a potom ho dajte zmraziť.

5. Po miernom rozmrazení nakrájajte mäso na tenučké plátky a nechajte ich vyschnúť. Vyschnuté ich hoďte do vriaceho oleja.

Odporúčané podávanie je ako prejedlo pred hlavným jedlom alebo len ako pochutina. Prípadne si môžete pripraviť syrovú omáčku a plátky do nej namáčať. Pozor, nikdy nehovorte degustátorom, z akej časti býka tieto chrumkavé prekvapenia pochádzajú. Najlepšie je si nechať toto tajomstvo pre seba a prezradiť ho až po večeri.

Zdá sa vám to nechutné? Jedna reštaurácia v Bratislave má vo svojom menu dokonca jelení penis. Ako sa hovorí, treba skúsiť všetko.

Zdroj: restaurantbror.dk

Snímky: restaurantbror.dk, madfeed.co

SmeAktal- redakcia - kariéra

Facebook
Twitter
Google+0
Linkedin0
E-Mail
Oliver Duffek

Oliver Duffek

Spoluzakladateľ portálu SmeAktual.sk. Sleduje nové trendy, technológie či dianie v odvetví automobilov a motocyklov. Sem-tam zablúdi aj do zdravej výživy, sveta fitness či módnych vychytávok.Väčšinu svojho času venuje tejto práci, ktorá ho zároveň napĺňa.
Oliver Duffek
Staršie príspevky:
Tento lev trpel v klietke dlhých 13 rokov. Čo sa stalo, keď ho pustili, vás dojme

  Presne toto sú momenty, pre ktoré mnoho ľudí preferuje cirkus bez zvierat. Tento cirkusový lev celých 13 rokov zažíval...

Zavrieť